מחיקת החשבון בעובדים זרים בקליק תסיר לצמיתות את כל הנתונים המשויכים אליו: המודעות שפרסמת (עובדים, דיור, שירותים, ציוד), המועדפים, ההודעות והשיחות, וההתראות. הפעולה בלתי הפיכה ולא ניתן לשחזר את הנתונים לאחר המחיקה.
טוען...